top of page

Naše usluge

Nudimo transparetnu i cjenovno povoljnu opciju klijentima koji trebaju jezične usluge vezane za različite vrste sadržaja. Naš poslovni proces potpomognut je upotrebom vrhunske tehnologije kako bismo klijentima osigurali kvalitetniju, bržu i cjenovno konkurentniju uslugu prijevoda. Licencirani smo korisnici softvera za prepoznavanje glasa i govora uz pomoć dubokih neuronskih mreža i umjetne inteligencije tvrtke Newton Technologies koji nam omogućava visoku kvalitetu i brzu uslugu transkripcije govora u tekst.

Za pojedine prevoditeljske i jezične projekte osiguravamo dostavu u roku 24 sata ili manje. Ako imate posebne potrebe, u pogledu jezika, sadržaja ili stručnosti, uvijek vam možemo pomoći jer nam je na raspolaganju međunardna mreža prevoditelja i jezičnih stručnjaka.

Kako bismo osigurali preciznost i usmjerenost na detalje koje naši klijenti trebaju i zaslužuju, naš se prevoditeljski tim sastoji od jezičnih profesionalaca koji su specijalizirani za sljedeća područja:

 

 

 

 

 

Dodatna ponuda:

Osim klasičnih usluga prijevoda, klijentima nudimo lekturu, korekturu, stručnu redakturu, copywriting te usluge transkreacije na hrvatskom i stranim jezicima. Osim toga, osiguravamo i produkciju originalnog sadržaja u obliku medijskih newslettera i reporta te dnevna/tjedna/mjesečna medijska izvješća po industrijama kao i sažetke relevantnih poslovnih podataka.

U partnerstvu s tvrtkom Newton Technologies, možemo ponuditi uslugu prepoznavanja govora i transkripcije za slavenske jezike, koja omogućuje prijepis velike količine govornog sadržaja u multimedijske datoteke za različite poslovne potrebe. Ova usluga razvijena je u napoj partnerskoj tvrtci Newton Technologies i koristi se tehnologijom neuronskih mreža i umjetnom inteligencijom za prepoznavanje glasa i pretvaranje u tekst (govor-> tekst/ tekst-> govor).

bottom of page