top of page

Lokalizacija web sadržaja

Danas većina ljudi koristi Internet kako bi pronašli informacije, proizvode i usluge te kako bi zadovoljili želju za zabavom. No, mnogo nas i putem Interneta uspostavlja poslovne veze, nalazi nove klijente i prodaje i kupuje robu i usluge.

Osim što mora biti prevedena na jezik zemlje u kojoj poslujete, vaša web stranica mora biti i prilagođena lokalnoj kulturi, običajima i navikama. Neke od prednosti lokalizacije web stranice su povećanje tržišta, poboljšanje online poslovanja,  optimizacija konverzije i lakše pronalaženje pozicije na rastućem globalnom tržištu.

Budući da je vaša web stranica suvremeni ekvivalent izloga i trgovine, u vašem poslovanju usluge prijevoda i lokalizacije su neophodne. No sadržaj web stranice mora biti kvalitetno prilagođen zemlji poslovanja kako bi se osiguralo da ga mogu koristiti različiti korisnici širom svijeta. Zato profesionalne usluge prevođenja i lokaliziranja web stranica omogućuju tvrtkama svih veličina da dosegnu globalna tržišta izvan svojih geografskih granica te u konačnici povećaju svoje prihode i dobit.

Tim tvrtke Blue Marble Translations spreman je osigurati vam točne i brze prijevode i lokalizaciju:

  • Web stranica

  • Multimedijskog sadržaja

  • Blogova

… I mnogo više.

bottom of page