top of page

Partnerske usluge

Naši strateški partneri pružaju vam druge usluge koje će vam omogućiti da postignete još bolje poslovne rezultate:

logo-hr.jpg
presscut_0.jpg
medianet logo.jpg

Sekvoja nudi individualiziran pristup i potpuno personalizirane programe svima koji žele brzo i učinkovito naučiti komunicirati na stranome jeziku. Naši programi osmišljeni su na temeljima višegodišnjeg iskustva u radu s ljudima različitih godina i profesija, a naši instruktori odreda su izvorni govornici s raznolikim poslovnim i obrazovnim iskustvom, koji uz prenošenje znanja o njihovome materinjem jeziku primjerenu pažnju poklanjanju i prenošenju kulture i običaja zemalja iz kojih dolaze.

NEWTON TECHNOLOGIES.jpg

Fokusiramo se na tehnologije prepoznavanja govora na slavenskim jezicima. Zahvaljujući našem timu razvojnih programera možemo oblikovati rješenja prema vašim potrebama i željama.

Naši iskusni konzultanti mogu vam pružiti savjete o načinu implementacije tehnologije prema vašim potrebama te vam osigurati edukaciju o načinu diktiranja.

Agencija specijalizirana za analize medijskog sadržaja i evaluaciju komunikacije.

Za svoje klijente izrađujemo tjedne, mjesečne, kvartalne i godišnje analize oglašavanja, javnog nastupa, sponzorstva i donacija te mnogih drugih događaja koje mediji zabilježe.

logo.png

Naš su glavni posao ankete i mystery shopping. Izravno pokrivamo 8 europskih tržišta, a uz pomoć međunarodnih partnera, možemo pokriti i cijelu Europu.

Razvili smo prvu hrvatsku naprednu bazu podataka za mystery shopping koja se može koristiti na globalnom tržištu.

Prednosti su nam snažna terenska infrastruktura, s tisućama tajnih kupaca i anketara, vlastita pouzdana tehnologija za analize (Crispy), međunarodno djelovanje po najvišim standardima, iskusno osoblje koje stručno može odgovoriti na specifičnosti svih djelatnosti i pametna metodološka te analitička rješenja.

NEWTON Media pruža cijeli spektar proizvoda i usluga u području praćenja medija, analiza i strateškog savjetovanja. Praktična web platforma NewtonOne klijentima pruža sve infomracije o vašem prisustvu u medijima, štedeći vaše vrijeme i novac. Uz našu preciznu analizu analizu i preporuke, moći ćete odabrati odgovarajuću medijsku strategiju za uspjeh vaše tvrtke na tržištu.

Newton media logo.png
bottom of page